Product was successfully added to your shopping cart.

Crema Decoloranta Garnier Color Naturals E0 Super Blond, 110 ml

Cod produs: VG3600540387561

Vizualizare de ansamblu rapida

Acest produs asigura o culoare bogata, permanenta, profunda si de lunga durata. Acum cu 20% mai mult balsam hrănitor cu 3 uleiuri nutritive, pentru un par mătăsos și strălucitor. Acest pachet contine: 1. 1 flacon cu lapte revelator 60ml; 2. 1 tub cu crema coloranta 40ml; 3. 1 balsam hranitor cu 3 uleiuri 12ml; 4. 1 pereche de manusi, 1 prospect cu instructiuni.
Utilizare: TABEL DE DOZARE
CAZUL 1: APLICARE COMPLETA APLICARE COMPLETA, pe intreg parul este atunci cand aplicati produsul pe toata lungimea parului, de la radacini pana la varfuri. CAZUL 2: APLICARE PARTIALA APLICARE PARTIALA, retusul radacinilor, este atunci cand aplicati produsul doar la radacina pentru a acoperi zona parului crescut de la ultima aplicare.
PASUL 1: PREPARAREA SI AMESTECAREA CULORII - Puneti-va manusile si protejati-va umerii cu un prosop vechi sau cu un tricou. - Deschideti flaconul cu Crema Revelatoare. Turnati tot continutul într-un bol nemetalic. Pentru cazul 1: turnati tot continutul flaconului. Pentru cazul 2: tunati jumatate din cantitatea flaconului. (consultati tabelul de dozare) - Deschide-ti tubul cu Crema Coloranta si îndepartati inelul de plastic. (Tubul Cremei Colorante va fi deja perforat cu capacul în urma efectuarii testului de alerta a alergiilor). În acelasi bol nemetalic:
Cazul 1: turnati tot continutul tubului.
Cazul 2: turnati jumatate din continutul tubului (consultati tabelul de dozare). - Utilizand pensula pentru vopsit, mixati pana la omogenizarea amestecului. - Aplicati imediat - Dupa obtinerea amestecului, insurubati bine capacele tuburilor.
PASUL 2: APLICATI PE PARUL USCAT, NESPALAT CAZUL 1: APLICARE COMPLETA 1. Aplicati amestecul pe parul uscat, nespalat. Incepeti prin aplicarea amestecului la radacini, trasand carari. 2. Aplicati restul amestecului pe lungimea parului. Asigurati-va ca parul este în întregime acoperit cu amestec. 3. Strangeti-va parul in varful capului. Lasati sa actioneze 25 de minute, sau 35 de minute daca aveti mai mult de 70% fire de par alb sau par foarte rezistent.
CAZUL 2: APLICARE PARTIALA 1. Aplicati amestecul la radacini, trasand carari. 2. Lasati sa actioneze 15 de minute, sau 25 de minute daca aveti mai mult de 70% fire de par alb sau par foarte rezistent. 3. Aplicati restul amestecului pe toata lungimea parului. Lasati sa actioneze timp de 10 minute. Vopseaua din jurul capacului îsi poate schimba culoarea la contactul cu aerul. Ignorati acest lucru deoarece nu are efect asupra performantei vopselei.
PASUL 3: CLATITI SI APLICATI BALSAMUL PENTRU A DEZVALUI NOUA CULOARE RADIANTA 4. Dupa timpul de actiune, umeziti parul si masati usor timp de 1 minut. Clatiti cu apa din abundenta pana cand aceasta ramane limpede. 5. Aplicati pe par o cantitate generoasa de balsam hranitor cu 3 uleiuri nutritive pentru o îngrijire delicata. Masati usor si lasati sa actioneze 2 minute. Parul este hranit intens si matasos la atingere. 6. Clatiti cu apa din abundenta pana cand aceasta ramane limpede. Recomandare: Acest produs este recomandat pentru toate tipurile de par. Este ideal pentru acoperirea firelor de par albe.
ATENTIE! Colorantii capilari pot provoca reactii alergice severe. Cititi si respectati instructiunile de utilizare. Acest produs nu este destinat pentru uzul persoanelor cu varsta sub 16 ani. Tatuajele temporare cu henna neagra pot creste riscul unei alergii. Nu va colorati parul daca: - aveti o eruptie pe fata sau aveti un scalp sensibil, iritat sau leziuni; - ati avut vreodata orice reactie dupa colorarea parului; - ati avut in trecut o reactiue la un tatuaj temporar cu henna neagra; Ignorand o reactie alergica va puteti pune viata in pericol.
Efectuati obligatoriu TESTUL DE ALERTA A ALERGIILOR CU 48 DE ORE INAINTE de fiecare utilizare a acestui produs, chiar daca ati mai utilizat produse de colorare inainte. Ingrediente si inovatie: Color Naturals - culoare bogata de lunga durata - par matasos si stralucitor - ingrijire delicata - balsam cu 3 uleiuri nutritive - par hranit pana la 8 saptamani - acoperire 100% a firelor de par alb

Disponibilitate: Momentan produsul numai face parte din oferta noastra

11,99 Lei
Beneficii:
  1. Transport gratuit la comenzii de peste 400 lei
  2. Garantie de 24 luni persoane fizice
  3. Garantie de 12 luni persoane juridie
  4. Perioada de retur de 14 zile de la data primirii produsului