Contact
0768 877 333
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Informatii si servicii

Va multumim pentru interesul manifestat fata de site-ul best-deals.ro.

Acest site este intretinut si administrat de NE'EMERAH GROUP SRL. Intregul continut al site-ului – texte, imagini, grafice, programe si alte date - nu pot fi publicate, transmise sau copiate fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii NE'EMERAH GROUP. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

NE'EMERAH GROUP isi asuma dreptul de a face modificari ale informatiilor cuprinse pe site. Atat preturile cat si specificatiile tehnice sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz in functie de modificarile de curs valutar, modificarile de pret operate de producator, epuizarea unei promotii etc.

Pentru a afla care produse sunt pe stoc va rugam nu ezitati sa ne contactati pe e-mail sau telefonic. In cazul in care un produs nu este disponibil, el poate fi adus in 30 zile lucratoare.

Toate produsele sunt noi. Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA.

Plata se poate face in numerar la sediul firmei, ramburs in lei la momentul livrarii, prin virament bancar sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: SC NE'EMERAH GROUP SRL
Adresa: TIMIS, LUGOJ STRADA CEAHLALUI NR.16 BLOC 38 SC.B, AP.15, ETAJ 3
Nr.Regestrul Comertului: J35/1391/2013
Cod unic inregistrare (CIF): RO 31703906
Cont IBAN: RO21 BACX 0000 0009 6732 4000
Banca: Unicredit Bank

Program de lucru

Luni - Vineri: 08:00-18:00; Sambata, 09:00 - 17:00
iar in afara programului ne puteti contacta pe e-mail: office@best-deals.ro

Costul transportului si termenul de livrare sunt in functie de greutatea si volumul coletului, valoarea rambursului si locul de destinatie. De obicei, termenul de livrare variaza intre 24 ore si max. 5 zile lucratoare.

Termenul de retur al produselor este de 14 zile de la data primirii lor.

Va multumim
Echipa Best Deals